BOCK NEGOVALNE POSTELJE
Image is not available
Vrhunski proizvodi za merjenje krvnega tlaka
Zaupajte znamki boso, ki ji pri uporabi zaupa tudi 98% vseh nemških zdravnikov (API študija GfK 01/2016).
BOCK NEGOVALNE POSTELJE
Image is not available
Negovalne postelje
Negovalne postelje se uporabljajo predvsem v domovih za ostarele ter za nego bolnikov na domu. Takšna postelja olajša delo osebju pri negi bolnikov.
BOCK NEGOVALNE POSTELJE
Image is not available
Medicinsko tehnični pripomočki
Cilj podjetja DIETZ in njihovih inovativnih rešitev na področju medicinsko tehničnih pripomočkov je v lajšanju življenja invalidnih oseb.
BOCK NEGOVALNE POSTELJE
Image is not available
DRY PRO™ vodotesna zaščita
Vrhunska kakovost izdelkov Dry Pro™ za vodotesno zaščito mavčnih izdelkov, stome, katetra, ter protetičnih proizvodov.
BOCK NEGOVALNE POSTELJE
Image is not available
Plenice Europrosan
Plenice za odrasle zagotavljajo varno in udobno zaščito ter so namenjene premostitvi težav pri lahki in težji inkontinenci.
Slider

O nas

Ustanovitev podjetja sega v leto 2001, ko se je oblikovalo podjetje v obliki s.p., in iz katerega se je kasneje, leta 2004, ustanovilo sedanje podjetje Medimaj d.o.o.

Osnovna dejavnost podjetja je bila na začetku usmerjena v proizvodnjo aparatov za demineralizirano vodo ter servis in zastopstvo za prodajo laboratorijskega programa avstrijskega AMP Diagnostics GmbH, Avstria. V letu 2007 smo dobili pogodbeno pravico do ekskluzivnega zastopanja in prodaje izdelkov Greiner Bio-One.

Današnja dejavnost podjetja pa je usmerjena v izposojo medicinsko tehničnih pripomočkov (MTP) preko naročilnice izbranega zdravnika ali specialista. Seveda pa lahko pri nas vse medicinsko tehnične pripomočke tudi kupite.

Poslovno sodelujemo s podjetji, domačimi in tujimi, katerim je kvaliteta izdelkov zelo pomembna.

Želimo, da stranka naš razstavni prostor zapusti z občutkom, da smo ji ob prijaznem svetovanju ter pestri ponudbi izdelkov, ponudili tudi kvaliteten pripomoček. In to je tudi naš moto za nadaljnje delo.