Shopping Cart

  •  x 
  • You have no product to cart.

Spanje & Bivanje

V kategoriji spanje in bivanje boste našli izdelke za nego na domu, kakovostno pohištvo in praktične vsakodnevne življenjske pripomočke.
Ponujamo vam velik izbor vrhunskih negovalnih postelj in pohištva, počivalnikov, antidekubitusnih blazin, vzmetnic, ter ostalih pripomočkov s katerimi bomo ugodili vašim posebnim zahtevam. Ponujamo vam izdelke priznanih nemških proizvajalcev, kot sta Hermann Bock in Novacare.

Uporabljajte praktične vsakodnevne pripomočke, da bo vaše življenje lažje in bolj udobno. Pa naj bo to prijemalka, povečevalno steklo ali grelna blazina - nudimo vam širok izbor visoko kakovostnih in učinkovitih pripomočkov, ki so se že mnogokrat pokazali kot nepogrešljivi tudi v domovih za ostarele.

Naš cilj je, da vam olajšamo vsakdanjik in izboljšamo kakovost življenja. Tudi ljudje, ki skrbijo za družinskega člana dobro vedo, kako pomembni so lahko majhni pripomočki za ljudi z omejitvami.

Negovalna postelja, LIVORNO

Negovalna postelja Livorno očara z neverjetnim razmerjem med ceno in kvaliteto ter pri tem ne skopari z udobjem.

Negovalna postelja, COMBIFLEX

Kovinsko ležišče s snemljivimi prečkami, podpora vratu za 5-delno ležišče, dvig nožnega dela vzporedno z 90° končno pozicijo.

Negovalna postelja, COMBIFLEX BIBS

Kovinsko ležišče s snemljivimi prečkami, podpora vratu za 5-delno ležišče, dvig nožnega dela vzporedno z 90° končno pozicijo in daljinski

Negovalna postelja, BELLUNO

Kovinsko ležišče s snemljivimi prečkami, električna nastavitev višine od 37-83 cm, električna nastavitev hrbtnega in nožnega dela s samodejno

Negovalna postelja, BELLUNO BIBS

Kvalitetno leseno ležišče z držali za vzmetnico, električna nastavitev višine od 31-75 cm, električna nastavitev hrbtnega in nožnega dela s samodejno

Negovalna postelja, DOMIFLEX

Kovinsko ležišče s snemljivimi prečkami, podpora vratu za 5-delno ležišče, dvig nožnega dela vzporedno z 90° končno pozicijo.

Negovalna postelja, VARIOLIFT BIBS

Ripolux®- sitem ležišča (samo za 90 x 200 cm, 4 - delno), infuzijsko držalo, trapez, električna nastavitev hrbtnega in nožnega dela s samodejno

Negovalna postelja, PRACTICO COMFORT

Kvalitetna negovalna postelja s conskimi ojačitvami in enormno nastavitvijo višine od 25 – 80 cm in izredno stabilnostjo pri vseh višinah.

Negovalna postelja, PRACTICO

Kvalitetno leseno ležišče s conskimi ojačitvami ter integriranimi lesenimi stranicami po celotni dolžini.

Negovalna postelja, VERONA

Kvalitetno leseno ležišče s conskimi ojačitvami, integrirane lesene stranice po celotni dolžini, lesene stranski zaključki na ležišču.

Negovalna postelja, PRACTICO ALU 25 80

Kvalitetno leseno ležišče s conskimi ojačitvami in integriranima lesenima stranicama po celotni dolžini.

Negovalna postelja, ANCONA

Izredna stabilnost pri vseh višinah, veliko prostora za dvigalo pod posteljo, spuščanje vzglavnega/nožnega dela.

Spominska pena, ELATEX V sistem

Vzmetnica novacare elatex V- sistem je vzmetnica, ki zdravi in preprečuje nastanek preležanin IV.stopnje in je namenjena za domačo ali bolnišnično
450,00 €